Afsluiting Congres ‘Voel je (t)huis!

Maandag 30 november 2020 van 15.00 – 16.30 uur

Op maandag 30 november van 15.00 – 16.30 uur gaan we het congres Voel je (t)huis! afsluiten. De afsluiting zal online op vergelijkbare wijze als de Kick-off plaatsvinden. Het programma van deze middag ziet er als volgt uit:

  • Terugkoppeling van de deelsessies

U krijgt een terugkoppeling van de deelsessies over de resultaatgebieden binnen de integrale aanpak over de opvallende zaken en welke handvaten kunt u gebruiken om dit binnen uw eigen werkveld in te zetten.

  • Bijdrage staatsecretaris van volksgezondheid, welzijn en sport Paul Blokhuis
  • Routekaart door Erik van Es

Uit de integrale aanpak komen 7 interventies, waarvan de uitrol verder zal plaatsvinden. We gaan hiervoor een routekaart ontwikkelen, die organisaties helpt om de juiste stappen te zetten.

  • Afronding door wethouder Eugène van Mierlo

De wethouder zal de bijeenkomst afsluiten en u meenemen in de visie hoe de gemeente Almelo verder wil met de integrale aanpak MO.

We nodigen u van harte uit om digitaal deel te nemen aan afsluiting van het congres Voel je (t)huis! Tijdens de afsluiting kunt u op verschillende momenten vragen stellen via de livestream.

U kunt zich hier aanmelden voor deelname via een livestream voor de afsluiting. Wees vrij om deze uitnodiging te door te sturen naar uw collega’s. Deelname aan het congres is gratis.

© Copyright - Integrale Aanpak Maatschappelijke Opvang Almelo